Healing för ny energi

Hej där bloggen! Vet ni vad jag ska göra i veckan? Det är som så att jag för första gången har bokat tid för healing i Uddevalla och jag är riktigt taggad på det här. Jag har högt begränsade kunskaper angående healing men jag känner att det behövs fyllas på med lite energi i den här kroppen för nu har jag varit väldigt nere i några veckor utan att någonting har hjälpt. Sömnen är bra och jag äter bra samtidigt som jag har det väldigt lugnt på jobbet så jag är långt ifrån stressad, men på något sätt känns det som att glädjen och energin inte finns där. Därför mina vänner ska jag gå på healing. Vad jag har förstått så ska det här vara en behandling som ger ny energi och som höjer glädjen i själen, något som jag verkligen kan behöva med andra ord. Egentligen är allting upplagt för att jag ska må bra, sommaren är runt hörnet och Uddevalla bjuder på kanonväder dag in och dag ut. Samtidigt så flyter allt annat i mitt liv på som susen, det finns ingenting att klaga på. Det är för mig mycket märkligt att jag därför inte känner mig helt bra. Ni vet den där känslan när det enda man vill göra är att lägga sig i sängen och bara sova, exakt den känslan har jag varje dag nu för tiden och det är absolut inte likt mig. Jag brukar vara den i kompisgänget som vill hitta på saker, den som vill umgås och som tycker om att ha kul. Nu är jag den som säger att jag inte kan eller inte orkar istället. Kanske behövs det lite medial vägledning i form av healing för att jag ska komma tillbaka på rätt bana igen. Jag tänker i alla fall prova med det!