Lundsjöns Sanngård HB säljer köttlådor i Östersund

God morgon, god morgon alla trevliga läsare som nu har kommit in på bloggen och med spänd förväntan ser fram mot att läsa vad jag har att berätta om i min spännande blogg. Det ska i det här inlägget handla om ett företag som heter Lundsjöns Sanngård, deras köttlådor i Östersund har jag nämligen haft nöjet att få köpa, och ett godare kött har jag sällan smakat, det är på grund av detta som jag bestämde mig för att skriva ett inlägg om detta.  

Att det smakar så bra beror på att det här företaget bedriver etisk djuruppfödning, det är djur som får leva lyckliga och beta på grönskande ängar, och så är köttet närproducerat givetvis. Det är en helt annan smak på köttet som man får köpa i dessa köttlådor i Östersund mot sådant kött som är importerat och har färdats ibland ifrån andra kontinenter. Det är förstås vansinnigt ur miljösynpunkt med kött som kommer från andra sidan jordklotet. Jag vet att det är många konsumenter som har blivit mer medvetna om vilka val de gör, och att då välja att handla dessa köttlådor i Östersund framför annat kött är ett av många bra val man kan göra. Jag tycker att det känns riktigt bra att få berätta om Lundsjöns Sanngård för er, för jag tror att ni är många som skulle vilja handla kött av dem, men om ni inte visste om att det här företaget fanns så var det heller inte lätt att handla deras köttlådor i Östersund. Det var allt som jag hade på hjärtat, i alla fall för denna gång. Det var trevligt att ni kom in på bloggen och läste det här inlägget, hej så länge!