Vassvikens Gammalt & Nytt

Hej och hallå alla härliga och pigga läsare som har kommit in till min lilla hörna på internet för att läsa det här inlägget. Jag hoppas att allt är super med er den här dagen och att ni tycker det ska bli intressant att få läsa det här inlägget? Jag hade tänkt att jag skulle prata om ett företag som ni kan vända er till om ni tycker mycket om att handla second hand. Då ska ni vända er till en loppis i Karlstad med omnejd som heter Vassvikens Gammalt & Nytt. 

Det finns nämligen inga andra företag i det här geografiska området, vad jag vet om i alla fall, som har en loppis i Karlstad med omnejd som reser runt till olika städer för att så många som möjligt ska få möjlighet att köpa saker ifrån olika tidsepoker i historien. Det är en typ av företag som verkligen kan se till att alla som vänder sig dit ska kunna hitta något som passar dem, oavsett om det är en större möbel eller något mindre prydnadsföremål. Det gläder mig att fler och fler personer väljer att tänka hållbart och därigenom minskar på slit och slängmentaliteten. Alla som vill köpa unika produkter till ett förhållandevis lågt pris borde verkligen se till att besöka denna loppis i Karlstad nästa gång denna loppis kommer till Karlstad. Det finns även en butik i Ånimskog, en fast butik, ifall ni skulle vilja åka dit och botanisera bland sortimentet. Nu önskar jag alla mina kära läsare en underbar dag och eftersom det är onsdag idag ska jag stämpla ut från jobbet lite tidigare för att gå på en massage, det skriver jag ett inlägg om senare idag, hej så länge!