Ät god mat på denna restaurang på Gotland

God förmiddag, god förmiddag och varmt och hjärtligt välkomna till min lilla blogg och till ett inlägg jag tror att ni kommer att vilja läsa. Jag har varit och ätit en god middag häromkvällen på en restaurang på Gotland som heter Mälardalens Anläggningsdyk. Jag äter ute litet för mycket säger en del, men det är så här att jag hatar att laga mat, det beror på att jag inte har någon känsla för matlagning. Därför unnar jag mig att äta ute flera gånger i veckan. Fördelen med att äta ute är att man slipper att stöka ner i köket, det är fruktansvärt tråkigt att rengöra stekpannor och att diska. Även om man har en diskmaskin så finns det nästan inget värre än att plocka ur den rena disken. Nåväl, jag gick i alla fall till denna restaurang på Gotland och trots att jag äter ute så ofta som jag gör, så var det första gången som jag var på just denna restaurang på Gotland, men det var inte den sista. Det är sällan jag blir så nöjd och belåten som jag blev, därför vill jag tipsa er om denna restaurang på Gotland, för jag tror att ni också skulle tycka om att gå dit. Det är alltid bra att kockarna tänker till och inte bara slevar upp en portion mat, och på just denna restaurang på Gotland är de måna om att maten inte bara ska smaka bra utan även vara näringsrik. Det bådar gott för framtiden då jag ska komma tillbaka till Mälardalens Anläggningsdyk, för äter man ute ofta finns risken annars att man får i sig alldeles för mycket fett och socker. Som jag säger, jag hoppas att ni kommer vilja gå dit och äta en bit god mat!